GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Cevizli Ortaokulu

Şbt

Akademik Başarının Arttırılması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi işbirlikleri ile yapılan deneme sınavlarımız okulumuzda devam etmektedir. Geleceğimiz olan çocuklarımıza, geleceğe hazırlık aşamasında imkan sunan bütün üst kurumlarımıza şükranlarımızı sunarız.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda şölen havasında kutlanmıştır.

Emeği geçen bütün kıymetli öğretmenlerimize, değerli öğrencilerimize ve kutlamalarda bizleri yalnız bırakmayan sayın velilerimize teşekkür ederiz.

Daha nice yüzyıllara inşallah

deneme

Mrt

04.03.2022 tarih ve saat 11.30'da yapılan Türkiye geneli eş zamanlı tahliye tatbikatı

Ock

15 Temmuz Gazetemiz ikinci sayısı ile yayındadır. Emeği geçen öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun Dış Cephesinin Boyanmasında

ÖZ İNCİ GERİ DÖNÜŞÜM ELEKTRİK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD ŞTİ. Nezdinde Yönetim Kurulu Başkanı Musa İNCİ'ye okulumuzun ön dış cephesinin boyanmasında sağlamış olduğu maddi ve manevi desteğinden dolayı teşekkür ederiz.

25 Sınıfımızın, Öğretmenler Odasının ve Kütüphanemizin Boyanmasında

Okulumuza gönül vermiş il içi atama ile okulumuzdan ayrılan Sınıf Öğretmenimiz Selma ÇAY TEPE ve değerli eşleri Recep TEPE'ye sınıflarımızın boyamasında sağlamış oldukları maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuza gönül vermiş il dışı atama ile okulumuzdan ayrılan Sınıf Öğretmenimiz Nurdan ÖZ'e sınıflarımızın boyanmasında sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuza gönül vermiş halen okulumuzda Sınıf Öğretmeni olarak devam eden Çağatay BATUR'a (Merhum Öğretmen Babası SEDAT BATUR anısına) Öğretmenler odası ve kütüphanenin boyanmasında sağlamış olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür eder. Merhum Babasına Allah'tan rahmet dileriz.

Sınıfları Boyama İşçiliğinde Emek Veren

Vedat TÜTER (Müdür Yardımcısı)

Haluk Fatih ÖZALTIN (Müdür Yardımcısı)

İbrahim İSPİR (Sınıf Öğretmeni)

Oktay BAYINDIR, Hanifi ŞAHAN (Hizmetli)

Süleyman PAMUK (Okul Müdürü)

Sınıfların boyanması işçiliğini yapan yukarıda isimleri verilen okulumuz personellerine emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Şbt