GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Cevizli Ortaokulu

Cevizli Ortaokulu

Cevizli Mahallesi Dr. Mehmet Berk Caddesi No.3 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
“Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen, hoşgörülü sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven cumhuriyet değerlerini bilen ve gelinmesi için çaba içinde olan çağdaş düğünceye sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.”
Misyon
“Milli eğitim temel kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır.”
Başarılar
Atletizmde 2001,2002,2003,2004 ve 2005 takım halinde il birincisi olunduğu gibi pek çok kategoride il birincilikleri alındı.
08.40 ve 15.15
KALORİFER
Ulaşım öğretmen servisi ve kendi arabalarımız ile gerçekleşmektedir.
Var
Cevizli Mahallesi Dr. Mehmet Berk Caddesi No:9 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl ve İlçe merkezlerine 30 km uzaklıktadır. Üniversite ve Karataş´a ise 25 km uzaklıktadır.
Bocce, Dart, Badminton, Voleybol, Tenis Kort, Masa Tenisi
Tübitak, Teknofest, Erasmus, E Twining
Proje Çalışmaları
Sıfır Atık Projesi, Okulum Temiz Projesi, Sosyal Okul Okul Projesi, Akademik Başarıyı Arttırma Projesi, Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi, Gazişehir Öğrenci Meclisi, Spor Şehri Gaziantep